De stichting Gehandicapten Watersport Grou stelt zich ten doel het, zonder winstoogmerk, bevorderen van watersport gebonden recreatie in Friesland voor mensen met een beperking.

Vaartagenda

ma
di
wo
do
vr
za
zo
m
d
w
d
v
z
z
2
5
6
7
8
9
11
12
14
15
16
17
21
22
23
24
25
26
27
28
29
1
2
3
4
19 jul
19 juli    
13:30 / 17:30
Events on 19 juli
Events on 20 juli
Events on 30 juli

 

 

Scan de QR-code  voor een donatie aan de Markol.
Gebruik de Camera App op je telefoon.

Vaartinfo

Virtuele vaartocht

Vaartinfo

‘Het activiteitenschip MS Markol heeft een capaciteit van maximaal 30 plaatsen aan boord. Hierbij is uitgegaan van 30 personen inclusief 3 bemanningsleden van de Markol. Een reguliere rolstoel telt voor 2 plaatsen, een elektrische rolstoel telt voor 3 plaatsen.’
Het is de bedoeling dat onze gasten zoveel mogelijk op een actieve manier bezig zijn met de watersport, zoals het voorbereiden van een vaartocht, het bepalen van de vaarroute, maar ook zelf het stuurwiel in handen nemen onder het toeziend oog van de schipper behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard is het ook mogelijk gewoon te genieten van het prachtige Friese landschap wat rustig aan u voorbij trekt of deel te nemen aan een leuk gezelschapsspel. Het schip is voorzien van een uitgebreide muziekinstallatie met de mogelijkheid om op een groot TV scherm karaoke liedjes mee te zingen of een DVD te bekijken. Voor hen die meer van rust genieten is er de mogelijkheid om een hengeltje uit te gooien of aan de hand van een knopenboekje en een eindje touw het echte schiemanswerk onder de knie te krijgen. Aan boord is een kleine keuken waar u tegen vergoeding koffie/thee of frisdrank kunt kopen. Het is niet mogelijk aan boord eten of drinken op te warmen.

Arrangementen

De Markol kan worden geboekt door verenigingen, stichtingen of organisatie voor mensen met een handicap. De mogelijkheid bestaat een dagtocht of een meerdaags arrangement te boeken. In overleg met de gebruikers kan door ons een route en activiteitenprogramma worden georganiseerd.

Vaarprijzen:

Arrangementen:

  • Huurprijs per dagdeel: € 275,= (Ex. 9%BTW) (dagdeel is 4 uur, bij minder uren blijft prijs gelijk.)
  • Elk extra uur : € 50,= (Ex. 9%BTW)
  • Huurprijs per etmaal : € 750,= (Ex. 9%BTW)
  • Consumpties een kan Koffie €7 een kan Thee € 4 frisdrank € 1 per glas het drinken is inclusief btw.